Vakantie in Kaapverdië voor ontspanning, avontuur en activiteiten vol plezier

Duiken Kaapverdie
Afrika, All, Duiken Kaapverdië

Vakantie in Kaapverdië voor ontspanning, avontuur en activiteiten vol plezier

Kaapverdië is een pas ontdekte archipel van 10 hoofdeilanden, bijna 500 km ten westen van Afrika. Elk van de 10 eilanden heeft weelderige zandstranden, een adembenemend landschap, ultieme ontspanning en biedt een ervaring van buiten de wereld. Onlangs ontdekt wordt het beschouwd als een paradijs op aarde. De diversiteit in haar landschappelijke schoonheid die bestaat uit witte stranden, turquoise oceanen, wilde vulkanen en Riberia Grande maakt het een ultieme vakantiebestemming. Het is de rijke mix van vakantie-ervaringen die deze plek tot een ideale vakantiebestemming voor iedereen maakt.

Of u nu een sportliefhebber bent of uw vakantie graag rustig op de stranden onder de zon doorbrengt, Kaapverdië zal u niet teleurstellen. Voor al diegenen die hun vakantie dicht bij de natuur willen doorbrengen, biedt Kaapverdië wandelvakanties op de meer weelderige bergachtige eilanden met de prachtige uitzichten en landschappen. Paardrijden, tennis, vogels kijken zijn enkele van de andere activiteiten die u kunt beoefenen op dit kleine strandparadijs op aarde. Sol Melia Resort Holidays in Sal is een van de beste manieren om van de prachtige witte zandstranden te genieten en uw vakantie in luxe door te brengen terwijl u in Kaapverdië bent.

Aan de andere kant, als je een van degenen die graag hun vakantie door te brengen in een beetje meer spannende manier Kaapverdië heeft een perfecte wind conditie voor wind-en kite surfers. Duiken en vissen behoren ook tot de mogelijkheden tijdens een vakantie in Kaapverdië.

Windsurf vakantie

Van de 10 eilanden is Sal het belangrijkste gebied om te windsurfen. De baai heeft een wit zandstrand dat zich uitstrekt over ongeveer 4 km met een steile zandtoegang in delen. Met goede golven bijna het hele jaar door is deze plek zeer populair bij professionele windsurfers. Als u nieuw bent in het windsurfen, zijn er een paar surfcentra op het eiland Sal die surfles geven aan iedereen, van beginners tot gevorderden.

Kitesurf vakantie

De windrichtingen en watercondities zijn het meest gunstig voor al diegenen die van plan zijn om van een kitesurfvakantie te genieten. Diep water, zowel vlak als golvend, zorgt ervoor dat kitesurfers de beste klimatologische omstandigheden ervaren die ze elders niet kunnen vinden.

Scubaduiken

Scuba Diving vakanties in Kaapverdië zijn ook zeer populair onder de reizigers. In tegenstelling tot andere landen zitten de zeeën hier vol met haaien, tonijnen, dolfijnen en schildpadden. U zult scholen brasem, trekkervis, rotsvis en baars tegenkomen en een grote verscheidenheid aan ongewone onderwaterriffen. Duiken met ongewone zeedieren zal uw duikervaring zeker tot een ongeëvenaarde maken.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *