Vakantie Duiken in het prachtige Cuba

Duiken Cuba

Duiken in Cuba

Cuba is het grootste eiland in het Caribisch gebied en het meest westelijke eiland van de Grote Antillen. Cuba biedt een aantal van de beste duikpakketten aan duikers van alle niveaus en is echt een van ‘s werelds beste plekken om te duiken.

twee belangrijkste doelstellingen zijn. Zowel beginnende als ervaren duikers zullen het duiken in Cuba zeer lonend en gedenkwaardig vinden.

De Cubaanse regering, die de toeristische industrie van het land meer dan ooit omarmt, heeft een aantal van de beste duikplekken van het land uitgeroepen tot beschermd gebied. Dit betekent dat u kunt genieten van een omgeving die zeker geschikt is voor de zaak.

Duikvakanties in Cuba zijn gemakkelijker te plannen dan ooit tevoren. Verschillende Cuba vakantie pakketten hebben duiken als een belangrijk onderdeel, en ze kunnen je helpen om de beste bestemming voor je Cuba duikvakantie te vinden. Over het algemeen kun je ervoor zorgen dat je in Cuba gaat duiken in één van de vele Cubaanse strand resorts als je je expeditie niet voor aankomst hebt geregeld. De meeste van deze resorts zijn all-inclusive, hoewel je meestal extra zult moeten betalen voor het duiken.

Cayo Largo, Divers en TurtleCayo Largo, Divers

Duiken in Cuba kan het hele jaar door, omdat de watertemperaturen van maand tot maand weinig verschillen. Duiken in Cuba is een redelijk betaalbare bezigheid, zelfs als je besluit om meer dan een dag te duiken.

De tarieven kunnen beduidend lager zijn tijdens het Cuba “off-season”, dat over het algemeen loopt van half april tot en met december.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *