Vakantie Duiken Cuba

Duiken Cuba

Duiken in Cuba

Cuba is het grootste eiland in het Caribisch gebied en het meest westelijke eiland van de Grote Antillen. Cuba biedt een aantal van de beste duikpakketten aan duikers van alle niveaus en is echt een van ‘s werelds beste plekken om te duiken.

Cuba is een prachtige bestemming voor duikers van alle niveaus. Je kunt alle geweldige duiklocaties van Cuba bezoeken, inclusief: Maria la Gorda, El Colony in het Eiland van de Jeugd, Varkensbaai, Cayo Largo, Cayo Levisa, Varadero, Rancho Luna, Jardines del Rey (Cayo Coco), Santa Lucia, Guardalavaca, Santiago de Cuba, Jardines de la Reina.

El Colony, DiversCayo Largo, Divers

Als je nog nooit hebt gedoken, of als het al een tijdje geleden is dat je voor het laatst hebt gedoken, bieden veel Cubaanse duikfaciliteiten/centra instructeurs aan die je kunnen helpen met het opfrissen van de basis. Gewoonlijk kunt u na de oriëntatie en opleidingssessies beginnen met kleinschalig duiken in ondiep water. Bij Cubaanse duikcentra kunnen beginners zich vaak kwalificeren om in het water te komen door een paar uur les te combineren met sessies in een zwembad.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *